Toimitusehdot

Toimitus

Kaikki lähetykset lähetetään postilla (Itella Oyj).

Tilauksesi toimitetaan annettuun osoitteeseen. Normaali toimitusaika on:
– 2-7 työpäivää sisällä

Toimituskulut

Toimituskulut lisätään tilaukseen.

Palautusoikeus

Sikakauppa tarjoaa sinulle täyden 14 päivän rahat takaisin-takuun siitä päivästä jolloin saat tilauksesi. Tuotteet tulee palauttaa alkuperäisessä pakkauksessaan ja hyvässä kunnossa. Voit joko vaihtaa tuotteen tai saada rahat takaisin.

Varmista, että palautat tilaukset riittävällä postimaksulla. Palautus missä postimaksua ei ole maksettu ei oteta vastaan. Toimituskulut hyvitetään sinulle mikäli olemme tehneet virheen tai tuote on vahingoittunut kuljetuksen aikana tai tuote on viallinen. Tässä tapauksessa palautus korvataan sinulle. Ota meihin yhteyttä ennen palautusta. info@sikakauppa.fi

Ehdot toteutuu, jos ei muuta kirjallista sopimusta ole tehty ostajan ja Sikakaupan välillä.
 Palautus osoitteeseen Kuuratie 14B 33400 Tampere.

Laki ja toimivalta

Suomen lakia sovelletaan kaikkiin erimielisyyksiin tämän Käyttäjäsopimuksen mukaisesti. Kaikki erimielisyydet tämän sopimuksen nojalla, joita ei voida ratkaista neuvottelemalla, ratkaistaan ​​Helsingin käräjäoikeudessa, Suomi.

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan
tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Sikakauppa käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.

Maksu pankkipainikkeilla

Checkout maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Käytössäsi on kaikkien pankkien maksupainikkeet. Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Palvelu on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Checkout on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä palvelu.

Makuspalvelutarjoaja

Voit maksaa ostoksesi luottokorteilla tai verkkomaksuna. Maksut tapahtuvat Paytrail palvelun kautta.

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj, y-tunnus 2122839-7, yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa.

Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.

Paytrail Oyj
y-tunnus 2122839-7
Innova 2, Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä

Paytrailin asiakaspalvelu:
Asiakaspalvelu on auki ympäri vuorokauden joka päivä.
puh. 020 718 1830 (8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min (alv 24 %))
maksutiedustelut@paytrail.com

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Maksaminen tapahtuu Paytrail Oyj:n sivuston kautta. Paytrailin maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle.